Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šatník Leoše Mareše (47) den ode dne bobtná. Moderátor totiž patří k lidem, kteří se svého oblečení neumí zbavit, a tak jeho šatna připomíná muzeum pánského designu s průřezem kolekcí od devadesátých let.

„Jsem sysel obecný a nic nedokážu vyhodit. Oblečení ze skříní se přesunulo na štendry, kterých už je pět, tři mám v ložnici a dva na chodbě. Určitá část mého bytu vypadá trošku jako butik s oblečením,“ směje se Mareš, který je už druhou sezónu výraznou tváří typicky české značky pánské konfekce. „Ty věci jsou tam připravený a už se mi párkrát stalo, že jsem si něco koupil z aktuální sezóny, dva roky jsem to neměl na sobě, a pak jsem z toho půl roku nevylezl,“ říká moderátor, který příliš často neodevzdává oblečení na charitu, spíše k dražbě vybírá jednotlivé kousky.

Když Mareš nedávno vyrazil na dovolenou do Spojených států, tak měl v kufru zabalených dvacet párů bot. „Ke každému outfitu jsem měl jedny boty. Petra si ze mě dělá legraci a používá na mě hlášku z filmu Ďábel nosí Pradu, kdy se Andy ušklíbá nad dvěma skoro stejnými svetry se slovy ‚jak rozdílné‘.“

Leoš prý miluje boty a má jich opravdu velké množství. „Mezi českými muži heterosexuály bych možná vyhrál v počtu bot,“ culí se známý milovník luxusu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám