Hlavní obsah
Článek

Na natáčení seriálu Svatby v Benátkách jsme potkali i Hanu Gregorovou (71), která zde ztvárňuje sice dámu poněkud starší, ale pořád velmi přitažlivou. A čím dál větší kočka je ve skutečnosti i herečka. "Už mám důchodový věk, to ale neznamená, že na sebe budu kašlat," míní.

"Řekla jsem si, že si dám tak rok, nebudu to hnát, a chtěla bych zhubnout tak dvacet, pětadvacet kilo. Možná jsem tuhle váhu měla ve třiceti, ale víte co, já to jedu s takovými vlnami, že už si ani nevzpomenu," smála se Gregorová.

Ze zdravotních důvodů ale hubnout nezačala. "Neměla jsem problém, že by mne to trápilo. Ale řekla jsem si, že když už jsem ta důchodkyně, tak ať aspoň k světu," smála se. Do obměňování šatníku se ale ještě nepustila. "Mám hodně věcí na tlustou, na štíhlejší i na štíhlou. Teď nosím to, co jsem nosila před osmi lety," přiznala.

A co by poradila stejně starým ženám, které se také rozhodnou v důchodovém věku hubnout? "Nejím chleba, brambory ani rýži, mám takovou dietu v různých pytlíčkách, i bezvadná hotová jídla, která hodně pomohou, když nemáte čas. Ohřejete to v mikrovlnce a má to jen 130 kalorií. Chce to hlavně disciplínu a s tou já pořád bojuju," svěřila.

Pokud jde o pohyb, s tím to nepřehání. "Mám ho v divadle, ale cvičit nechodím. Říkám si, že začnu, až zhubnu to, co chci. Aby se mi tuk nezměnil na svaly, to taky nechci. A také by to byla velká zátěž na klouby," vysvětlila herečka, která tak pouze navštěvuje salon, kde se tuková tkáň odstraňuje pomocí elektrošoků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám