Hlavní obsah
Článek

Postava, kterou v seriálu Svatby v Benátkách ztvárňuje půvabná blondýnka Petra Hřebíčková, působí nevinně, křehce a něžně, ale přitom v seriálu vystřídala nejvíc partnerů. "Ale vezměte si to tak, že jsem pět let předtím neměla vůbec žádného chlapa," vysvětlovala herečka po první klapce nové série seriálu.

"Ale já tam vystřídala vlastně jen dva muže a pak se tam objeví jeden bývalý. A co si budeme povídat, tři muži v životě nejsou až tak moc. Jen je to tak nakumulované, že se o ni ti muži perou, ale ona byla rok s Filipem a po nějaké pauze našla vztah s Romeem, takže to až tak moc nestřídá. Jen to tak vypadá," míní Petra.

Jak herečka prožívá milostné scény, jichž tam má v podstatě nejvíc ze všech hereček? "Je to skvělé, protože mám skvělé kolegy, takže mě to baví. Musím přiznat, že mám šikovné a hezké kolegy, se kterými se dobře patrneří. Takže si to opravdu užívám. Ten prvotní stud tam je vždycky, ale všem nám pomáhá humor a stud je za chviličku pryč," svěřila.

A líbí se jí víc Filip, nebo Romeo? "Osobně se mi líbí oba, je to těžká volba. Každý je úplně jiný a každý má něco do sebe. Oba jsou charizmatičtí a hezcí chlapi," nedokázala odpovědět Hřebíčková.

Se seriálem ji potkala i popularita, kterou v té míře doposud neznala, i když si zahrála i ve filmech. Seriál je přece jen něco jiného. "Připravovali mne na to, ale do té míry jsem to nečekala. Žádná životní změna se mi ale neděje. Chodí víc dopisů a žádostí o podpis, jednou za čas, spíš v menším městě, mne někdo osloví, ale zatím jsou to příjemná oslovení, tak je to fajn," řekla nám herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám