Hlavní obsah
Článek

Tady byl zase někdo papežštější než sám papež… Česká televize sáhla ke kroku, ke kterému v jejím vysílání nedošlo přes dvacet let. Rozhodla se zachránit ohroženou mravnost mládeže tím, že v klipu české chlapecké skupiny nechala rozmazat naditou podprsenku krásné holky! Podívejte se do fotogalerie, čím mohla půvabná slečna děti ohrozit!

To je vážně úlet! Na dětském televizním kanále veřejnoprávní televize běží druhý týden v tamní hitparádě Dé Pětka videoklip skupiny New Element Sdílení o chlapci a dívce, kteří se naživo nikdy neviděli, přesto si ale přes sociální síť posílají relativně odvážné fotky, na ulici se pak ale ani nepoznají.

Ochránci mravů z telky se rozhodli, že záběry, na kterých je dívka v podprsence, nechá rozmazat (mrkněte na video a porovnejte ho s originálem bez cenzorského zásahu). Naposledy přitom k cenzuře v ČT došlo před lety, když zakázala tehdy kontroverzní klip Lucie Bílé Láska je láska, v němž se na tu dobu odvážně zpívalo o gayích. Děti si podle mravokárců asi mají myslet, že horní díl spodního prádla je něco odporného!

„Nechápu to. Vždyť na tom není nic špatného. Lidé si posílají mnohem odvážnější snímky, my natočili decentní verzi. Jako by děti nikdy v životě neviděly na pláži žádnou holku,“ kroutí hlavou představitelka hlavní role Natálka. Naštěstí v televizi neběží celá verze. Dramaturgy stanice by asi trefil šlak, neboť na dalších záběrech je hned několik mužských bradavek!

Cenzura úspěšného klipu, který vyhrává jednu hitparádu za druhou, a i v té veřejnoprávní má našlápnuto k druhému vítězství za sebou, kupodivu nechává v klidu samotné chlapce ze skupiny New Element. „Respektujeme požadavky kanálu Déčko na obsah vysílání. Hitparáda je určena pro děti od osmi let. Důležité je, že se klip dostal k dalším divákům a divačkám,“ uvedl jejich producent.

Reklama

Další články

Načítám