Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Řepková je na plný úvazek matkou dětí Viktorky a Markuse, stará se na sto procent o své občanské sdružení Vlaďka dětem, stále se věnuje modelingu, a světe, div se, půl dne ještě zvládne trávit kvůli dětem a manželovi, fotbalistovi Tomáši Řepkovi, u plotny.

„Tomáš bere jako samozřejmost, že se žena má postarat o chod domácnosti. On je takový macho a je rád obskakován. Když udělám kotel jídla, Tomáš si z toho dá jednu porci, a už se toho víc nedotkne. Je to takový chlap, který si ani nedá jídlo do mikrovlnky. Musí tam být žena, která mu to ohřeje,” prozradila Super.cz Vlaďka Erbová, jak to chodí u Řepkových doma.

Vlaďka společně s dcerou Viktorkou už má dokonce napečené cukroví, nyní se vrhly na perníčky. "Viktorka minulý rok měla poučný, letošní rok překvapila i mě. Uměla si zpracovat těsto, ví, kolik přidávat mouky, aby se to nelepilo. Perníčky, linecký, rohlíčky zvládla skvěle," pěje ódy na dceru.

"Mámě pomáhám a hodně mě to baví. Je u toho i sranda," doplnila ji dcera Viktorka, ze které roste skvělá krasobruslařka.  I když je Vlaďka přísná, už dlouho na ni nevztáhla ruku. "Máma je na mě hodně hodná, nedostala jsem na zadek už několik let. Když už je nazlobená, tak hodně zařve, ale řve i na tátu," dodala Viktorka.

Reklama

Další články

Načítám