Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluška Bittnerová se po sedmnácti letech rozvádí s manželem Lukášem a Super.cz přiznala, že to není unáhlené rozhodnutí, a návrat se rozhodně konat nebude. "Určitě ne, to, co se stalo, není rozhodnutí ze dne na den. Nějakou dobu zrálo, trvalo to hodně měsíců. My nechceme, aby ten druhý byl nešťastný. Máme se rádi, a nechceme si ubližovat. Proto musíme jít každý svou cestou," řekla Super.cz Miluška po finále soutěže Miss Junior, které je patronkou.

Miluška nyní pečlivě hledá ideální dovolenou. Vánoce nechce trávit v bytě, ve kterém žila tolik let s milovaným mužem. "Chci odletět, abych nemusela být tady. První Štědrý den po rozpadu manželství, myslím, bude hodně ošklivý, tak ho chci zažít někde, kde ty Vánoce tolik nekřičí. Doma bych to určitě nezvládla," přiznává.

Moderování soutěže krásy si ale užila a na smutné myšlenky nebyl čas. Zatím ani nemyslí na novou lásku. "Bylo to výjimečný moderování. K holkám mám citovou vazbu, znám je, byla jsem u výběru. Ty nervy byly na konci šílený. Jsem ráda, že to máme za sebou, a bylo to hrozně fajn," dodala Bittnerová.

"Ještě nevím, zda je těžké začínat znovu. Řeknu to třeba za pět měsíců. Teď tomu období říkám posttraumatický šok," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám