Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ivan Hlas (60) se otevřel. V pořadu České televize přiznal nejen smutné tajemství, že mu krátce po narození zemřelo jedno z dětí. Rozpovídal se také o problémech s alkoholem a složitém vztahu k autoritativnímu otci, který mu dělal vrásky na čele.

„Mám pocit, že tím jsem poznamenaný dosud, ale je možná dobře, že to tak bylo. Kdybych měl nějakého rodiče, který mě prosazoval, tak kdo ví, jak by to dopadlo," uvedl zpěvák, který je otcem pěti dětí.

Šrámy na duši autorovi hitů Malagelo či Na kolena nadělal nejen špatný vztah s otcem, ale celé tísnivé období osmdesátých let, které prožíval velmi těžce. Pod vlivem kolegů z kapely proto citlivý umělec utíkal právě k alkoholu. Tím pochopitelně významně trpělo jeho manželství s jeho ženou Kateřinou.

Po sametové revoluci v roce 1989 se rozhodl Ivan Hlas nastoupit na odvykací kúru. „My jsme se dohodli s pár kamarádama, že se budeme následovat a že se budeme všichni čistit. Nakonec ale za mnou už nikdo nepřišel," smál se Hlas. Terapii sice zpěvák nedokončil, pravda je ale taková, že se mu podařilo s démonem alkoholu vyrovnat po svém.  „Až se to všechno ustálilo, tak jsem měl dobrej pocit," řekl Ivan Hlas v pořadu 13. komnata.

Který megahit Ivana Hlase máte nejraději?
Karlín
16,4 %
Na kolena
56,3 %
Malagelo
15,4 %
Aranka umí hula hop
8,1 %
Marie, dej mi čaj
3,8 %
Celkem hlasovalo 13412 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám