Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejtlustší muž světa je po smrti. Keith Martin byl v posledních letech svého života upoután kvůli své nadměrné váze na nemocniční lůžko. S obezitou se ovšem rozhodl bojovat. V minulém roce podstoupil operaci, při které mu byly odstraněny tři čtvrtiny žaludku.

Ale tato operace ani následná dieta, při které se snažil počet kalorií snížit, mu nakonec nepomohla. Ve věku 44 let muž vážící neuvěřitelných 444 kilogramů letos v březnu podlehl zápalu plic.

Dlouhá léta Londýňan neopouštěl svou postel a stravoval se jen jídlem z rychlého občerstvení. Vše začalo v šestnácti letech, kdy po smrti matky začal trpět depresemi. Ty začal řešit přejídáním.

Denně přijímal 20 000 kalorií, což je devítinásobek doporučené dávky. Miloval smaženky, pizzy, kebaby, hamburgery a další dobroty z fast foodu. Dorážel se chipsy a čokoládou. A všechno zaléval slazenými nápoji nebo kávou, které vypil klidně i 3 a půl litru denně.

Reklama

Další články

Načítám