Hlavní obsah
Článek

Doposud byla známá tato majitelka přírodních trojek jako modelka a Playmate. Eva Perkausová (30) ale nechce jít stejnou cestou jako Julie Zugarová nebo Dominika Mesarošová a snaží se uplatnit i v jiných sférách šoubyznysu.

Momentálně vnadnou blondýnku můžete spatřit na filmovém plátně v možná až příliš odlehčené komedii Modelky s.r.o. a brzy se objeví také v televizi. Perkausová natáčela také seriál České televize Znamení koně, kde se v roli sekretářky potkala na place s herci Miroslavem Donutilem, či Zdeňkem Mahdalem. „Měla jsem vážně štěstí na super kolegy, tohle natáčení bylo už přece jen serióznější," chichotá se Eva.

Perkausová je hvězdou pánských časopisů, je si ale vědoma toho, že modeling by ji neuživil. „Dřív jsem chtěla být modelka. Nejsem stavěná na molo, nemám vhodnou výšku a váhu a nějaké míry jsou přes, ale jelikož jsem se dostala do filmového prostředí, tak mě to zaujalo a začala jsem studovat produkci," říká Eva Perkausová. Když se jí tedy nesplní sen o povolání herečky, u filmu nejspíš zůstane v jiné profesi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám