Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je radosti! Sympatická liliputánka z TopStaru Mirka Roubíková, kterou sice většina ostatních kolegyň hravě přerostla, ona však zase všechny přečnívá objemem hrudníku, je v očekávání. „Čekám miminko,“ prozradila nám sympatická tmavovláska, které se nikdo do očí nedívá a její vnady jsou tak velké, že je zakazují i na sociálních sítích!

„Asi budu vypadat jako kariéristka, ale s přítelem Martinem nám to vyšlo senzačně. Rodit budu v červnu, kdy už pro TopStar končíme s natáčením, takže po pracovní stránce je to ideální. Dva měsíce budu doma a od září zase naskočím do pracovního procesu,“ svěřila se Super.cz Mirka. Její přítel Martin je partnerem nejen v soukromí, ale i v práci. Právě on drží kameru, přes kterou Roubíková k divákům promlouvá. Téměř dvoumetrový habán má také velkou radost.

„Těšíme se z toho, ale v žádném případě si nenecháme říct, jestli to bude kluk, nebo holka. Je nám to úplně jedno, budeme rádi za všechno,“ dodala nadšená moderátorka, která už sbírá cenné těhotenské rady od Štěpánky Decastelo (45). Jenže to má trošku smůlu. „Sice už budu rodit podruhé, ale já úplně všechno z toho prvního porodu zapomněla. Nedělám si srandu, fakt!“ tvrdí moderátorka erotického pořadu, která do porodního sálu doslova dofuní (prý už mele z posledního a těší se na konec) za čtrnáct dní.

Reklama

Další články

Načítám