Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ivan Hlas promluvil o svém velkém a smutném tajemství. Pouhé dva dny před nástupem na vojnu se mu narodil syn Olda, kterého měl s první ženou Máriou. Syn se však bohužel narodil nemocný.

„Dítě onemocnělo a za tři měsíce zemřelo na nějakou vadu, která se mimochodem dala docela dobře odstranit a léčit, což jsme zjistili až později,“ svěřil se v pořadu 13. komnata, který poběží dnes večer v České televizi, Ivan Hlas.

O smrti syna se dozvěděl na vojně z telefonátu. „Měl jsem zrovna službu dozorčího a seděl jsem u stolku. Ve dvě hodiny v noci mi volal můj táta a říkal, že má špatnou zprávu. Tak jsem se to dozvěděl. Ráno byl nástup a oni mě nechali ještě do čtyř hodin tu službu dosloužit,“ vyprávěl Hlas, který až poté mohl domů za nešťastnou ženou.

Rozloučení se synem mu ale bylo zapovězeno. „Na uložení urny už mě nepustili, na nějaké pseudovojně to bylo příšerné, a navíc jsem věděl, že bych měl být doma s ženou a být jí oporou,“ ukončil smutné vyprávění v dokumentu Hlas. Smutná událost ho navíc s první ženou odcizila a brzy následoval rozchod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám