Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na oslavě tisíce dnů od otevření muzea známé stavebnice naděloval Mikuláš s předstihem a potomci slavných se z něj snažili písničkami a básničkami vymámit nějakou tu stavebnici, vesměs se jim to dařilo.

Jedním z prvních vystupujících byl syn herečky Alice Bendové (50) Vašík, který za svou produkci byl i náležitě odměněn. „Máme doma pod postelí velikánskou krabici, kam stavebnice ukládáme. Vašík už jich má tolik, že ani nevíme, co se z kterých dílků skládá, protože jsou všechny smíchané. A tak si vyrábíme pokaždé něco jiného, protože návody neschováváme. Jsme oba tak trochu závisláci na těchto hračkách a o stavebnice se spolu poctivě dělíme,“ vysvětlila s úsměvem Alice.

Aktivitou hýřili i synové Antonína Duchoslava, Toník a Jeník. Oba přednesli něco ze svého repertoáru a samozřejmě i oni byli partičkou kolem Mikuláše odměněni, stejně jako Emilka, dcera zpěvačky Terezy Mátlové (48). „My jsme tady vůbec poprvé a obě jsme nadšené. Je to paráda a nejraději bychom si vzaly domů všechno. Emilce se docela líbí vláčky, ale určitě by nepohrdla ani jinými stavebnicemi, takže začnu vážně uvažovat, že do budoucna bychom vyčlenili jeden pokoj pro lego hračky. Snad mi tenhle nápad doma projde,“ se smíchem řekla Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám