Hlavní obsah
Článek

Zatímco některé idoly dam a dívek z let minulých trouchniví a stárnou, jiné s léty nabírají charizma a vypadají k světu. Do té druhé kategorie bezesporu patří Jiří Langmajer (57), který dva roky před padesátkou může stále ukazovat své tělo, a nemusí se při tom ani trochu stydět.

V poslední době se před kamerou odhalil hned několikrát. Po rolích ve filmech Svatá čtveřice a Líbáš jako ďábel, kde se před dvěma lety opravdu odvázal, se Jiří nedávno do půl těla před kamerou odhalil v komediálním seriálu Neviditelní.

Zatímco v roli vodnického mesiáše Laušmana uhranul téměř všechny ženské postavy seriálu představované například Bárou Polákovou, Ivanou Chýlkovou, Lenkou Vlasákovou nebo Simonou Babčákovou, doma si jej už nějakou dobu hýčká pouze Adéla Gondíková (50), která nám až po čase svěřila, proč svůj milostný poměr tak dlouho zatloukali.

„Nám se nechtělo, aby nás někdo okukoval. A pak jsme šli na premiéru filmu, kde Jirka hrál, a to bylo takové... No, prostě jsme tam šli," řekla herečka, které jistě mnohé dámy tiše závidí.

Reklama

Další články

Načítám