Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe ho ze seriálů jako Cirkus Bukowski nebo Svatby v Benátkách, kde hraje charizmatické krasavce, leckdy s tajemnou minulostí. Ovšem ve skutečnosti není evidentně herec Pavel Řezníček žádný velký lamač dívčích srdcí.

Dokazuje to i fakt, že když už jej potkáme někde mimo natáčení v dámské společnosti, jedná se o jeho maminku. Ta mu chodívala fandit do StarDance a doprovod mu dělala i na otevření jeho oblíbené restaurace, tedy spíše kavárničky.

Herec sice bydlí v pražských Dejvicích, ale na skleničku, případně něco na zub, jezdí na Staré Město do podniku, který má už dvanáct let manželka jeho hereckého kolegy Miroslava Donutila (73) Zuzana. Ta ho ale kvůli rekonstrukci na tři měsíce zavřela, takže už se Řezníček těšil, až si dá sklenku.

Opening párty byla intimnější, kromě něj a manželů Donutilových se zastavili Pavel Zedníček (74) s partnerkou Hankou Kousalovou, muzikant Karel Vágner nebo módní návrhářka Beata Rajská (61), která Zuzaně Donutilové roky šije šaty.

Reklama

Další články

Načítám