Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Plodková (29) nadchla v hlavní roli filmu Protektor nejen svým herectvím, ale i půvabem. Diváci mohli obdivovat její křivky dokonce bez oblečení. V rámci natáčení se totiž fotily její akty. Ty ostatně nafotila Jana i pro jedno pražské kasíno. Plodková sice dostala Českého lva, ale kromě seriálu Zázraky života pro ni nebyla žádná další herecká příležitost, tak odjela na zkušenou do zahraničí. Teď se vrátila s plnou parádou.

Plodková měla nakročeno nejen k herecké kariéře, ale i k postu módní ikony.  Luxusní dámský magazín ji dokonce zvolil ženou roku. To, že jí toto místo stále patří, dokázala i na karlovarském festivalu, kde překvapila outfitem od Viviene Westwood, který ozvláštnila brýlemi. Vrací se ale nejen do společnosti, ale i do filmu.

První klapkou začalo v sobotu natáčení nového česko-polského filmu Polski film v režii debutujícího Jana Budaře. Na plátně se sejdou spolužáci z brněnské JAMU Tomáš Matonoha, Josef Polášek, Pavel Liška a Marek Daniel. Vedle nich se objeví právě Jana Plodková, Lucie Benešová a polská herečka Katarzyna Zawadzka. Premiéra je ohlášena na na červenec příštího roku.

V roce 2012 se má objevit i film režiséra Bohdana Slámy s Plodkovou Čtyři slunce, kde má menší roli po boku Karla Rodena, Jaroslava Plesla nebo Ani Geislerové. A ještě na letošek má Plodková na svých stránkách poznamenán snímek Partition.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám