Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víme, jakou mají Ježíšci před Vánoci lítačku. Stihnout vše tak, aby měli mrňouskové radost, může být o nervy. Pokud jde o dárky, nechte se inspirovat u specialistů. Na Proděti.cz najdete skladem desetitisíce hraček, dětského oblečení i vybavení do pokojíčku. Navíc máte dopravu zdarma při objednávce nad 500 Kč, odměnu 100 Kč za každý nákup a možnost vrácení vánočních dárků až do půlky ledna.

Všechny děti milují houpátka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Málokteré hračky umí prckům udělat takovou radost jako houpátka. Méďa, Tučňák, Lvíček… každý si zamiluje tato roztomilá zvířátka. Jsou super pro děti od 1 do 3 let a jdou doslova na dračku. Na všechny navíc doprava zdarma. Tak pozor, aby nebyla fuč, než se rozhoupete.

Aby z nich nevyrostla dřeva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásně řemeslně zpracované dřevěné hračky od světoznámé značky – seznamte se s Andreu Toys. Firma spolupracuje s předními dětskými pedagogy, aby její hry a hračky byly nejen hravé, ale také pomáhaly rozvíjet dovednosti vašich mrňousků. Nyní navíc na Proděti za bezkonkurenční ceny!

Pro malé i velké závodníky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý kluk má v sobě malého závodníka, bagristu nebo traktoristu. Která závodnička je ale dostatečně suprová? Zeptejte se tatínka. Vždy je to trochu dárek i pro něj. Zvlášť, když jsou nyní RC modely a autodráhy na Proděti až se 75% slevou a s dopravou zdarma už od 500 Kč. Jen se smiřte s tím, že se z vašeho obýváku stane na čas závodní dráha nebo staveniště.

S Bugga jsou Vánoce v suchu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní, hezky české outdoorové oblečení byste v dopisu Ježíškovi hledali asi marně. O to více zimy, sněhu a dělání andílků si však vaši andílci užijí. S dětskými lyžařskými bundami Bugga od 429 Kč můžete být v klidu, protože vaše děti budou v teple a v suchu.

Jen Dášenka chodí ve sněhu v bačkůrkách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víte, jak to chodí, když jdete s dětmi ven. Žádná závěj je nezastaví. Proto jsou důležité kvalitní sněhule, aby je nezebaly nožičky. Nechcete přece, aby váš výlet skončil jako filmový vtip. Na Proděti.cz za super ceny a s dopravou zdarma při nákupu nad 500 Kč.

Další články

Načítám