Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokdo z mužů mění tak často barvu vlasů, účesy anebo porost ve tváři jako Jakub Prachař (40). Ale to, že jeho žena Agáta Prachařová (38) neví, v jaké podobě se její manžel vrátí domů, není z jeho hlavy. "To všechno je kvůli filmům, v poslední době tedy jen kvůli jednomu," vysvětlil Super.cz herec.

Kvůli filmu si také nechal narůst vousy. "A ty jsem si pak nechal, protože je to pohodlné. A teď jsem dostal další úkol, že si musím nechat růst i vlasy," vyprávěl. "Takže jsem zaúkolovaný vypadat takhle strašně. I když jsem si musel vlasy obarvit na tmavo, to bylo taky dost hrozné," připustil.

Býval ostatně obarvený i na platinovou blond. "Ono to vypadá, že jsem toho natočil hodně, ale to je furt ten jeden film, kvůli kterému se musím měnit," objasnil. A to ještě ani neví, jak se bude snímek režiséra Vladimíra Michálka, který přijde do kin v březnu, vůbec jmenovat. "Buď Prázdniny v Provence, anebo Lemuřané," krčil rameny. Na natáčení v Provence ale vzpomíná rád. Měl tam s sebou i manželku se synem Kryšpínem. ¨

Kromě filmů lze Jakuba vídat též v divadle. "Hrajeme v Rubínu, což je nejmenší divadlo na světě, Nadala Federera s Markem Taclíkem (50) a Petrem Kolečkem. A pak Padesátku, kterou režíroval Vojta Kotek (36) a bude z toho také film. A na Kladně ještě hrajeme s Kotkem Vinnetoua a Old Shatterhanda. On hraje samozřejmě Vinnetoua, protože je mu hodně podobný. To doporučuji," dodal Jakub.

Reklama

Další články

Načítám