Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pro někoho jsou Vánoce obdobím vzájemného porozumění, jiní v nich ale vidí příležitost k laškování. Nalaďte se na vánoční atmosféru fotkami ze soukromí celebrit. Nazdobené stromečky jsou zatím jen v terénu a nákupních centrech, a než se rozzáří i ty domácí, bude ještě pár dní trvat. Inspiraci můžete prozatím najít v archivech celebrit, které se pochlubily výzdobou svých domácností.

Když se vánočních příprav ujme brazilská modelka Alessandra Ambrosio (42), je stejně sexy jako na přehlídkovém mole. Fanouškům se loni pochlubila fotkou, kde rozhodně nemá klasický domácí outfit. V kraťounkých šortkách si při zdobení stromečku vylezla na žebřík a odhalila svůj slavný zadeček.

Erotické Vánoce měla i Mariah Carey (54), která nejspíš dostala sexy prádélko, které si hned vyzkoušela. Podobnou fotku od ní ale letos čekat nemůžeme. Nejenže výrazně nakynula, ale navíc jí zkrachovalo manželství s Nickem Cannonem, a tak se nemá před kým vystavovat.

Rajcovní obleček našla pod stromečkem i Rihanna (26). Ta se ale nejspíš v sexy punčoškách a růžovém negližé tak červenala, že si musela skrýt obličej. Další celebrity, jež najdete v galerii, však byly při focení podstatně méně odvážné a nápadité.

Která celebrita má nejkrásnější vánoční stromeček?
Alessandra Ambrosio
51,4 %
Mariah Carey
12,8 %
Rihanna
3,1 %
Kelly Osbourne
4,1 %
Leona Lewis
5 %
Rita Ora
2,9 %
Kaley Cuoco a Ryan Sweeting
20,7 %
Celkem hlasovalo 6903 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám