Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Drew Barrymore (39) se nechala před časem slyšet, že se jí těhotenská kila po porodu druhého potomka vedle jejího manžela Willa Kopelmana nemůže podařit shodit. Je to prý velký labužník. O to víc se asi musí snažit v posilovně, kam nyní pravidelně dochází. A není pochyb, že ji osobní trenér nešetří..

Pořádnou zabíračku si pro ni připravil i ve středu. Když Drew fitko v Los Angeles opouštěla, měla po vynaloženém úsilí ještě pořádný ruměnec na tváři. Maminka dvouleté Olive a sedmiměsíční Frankie kráčela hbitým krokem ke svému autu. Ve sportovním oblečení, keckách a se slunečními brýlemi na nose však procházela kolem davu lidí bez povšimnutí. Poznali ji snad jen specialisté na slovo vzatí - paparazzi.

„Manžel je velký jedlík a já také miluji jídlo, takže tahle váha mi asi nějakou dobu zůstane. Není to s ním jednoduché. Na večerním rande hodlá pokaždé vyzkoušet novou restauraci nebo sleduje pořady o vaření. To jsme dělali třeba včera večer,“ prozradil něco ze svého soukromí jeden z filmových Charlieho andílků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám