Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) už má několik měsíců otevřený svůj kadeřnický salon, a tak v něm uspořádala i předvánoční večírek. Zdálo se nám, že trochu brzo. "Já beru Vánoce už od začátku adventu, a navíc později bude těch večírků tolik, že by na ten můj nepřišlo tolik členů rodiny," vysvětlila.

Do jejího kadeřnictví se prý všichni pravidelně chodí stříhat. "Ale místo toho, aby využili, že je to zadarmo, tak vždycky chtějí platit," zlobila se na rodinné příslušníky modelka, která si během párty užila i svoji vlastní kadeřnickou premiéru. "Ozval se mi můj fanoušek, že chce ostříhat přímo ode mne. Tak uvidíme, jak dopadne," smála se.

Párty vzala Agáta vážně natolik, že sama připravila i občerstvení včetně vlastnoručně vyrobeného vánočního cukroví. "Pekly jsme s holkama do půl třetí do rána, tak doufám, že vám bude chutnat," vyzvala nás k ochutnávce a my musíme konstatovat, že je mj. i skvělá pekařka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám