Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) sundal po letech čepici a ukázal nový účes. Překvapil neuvěřitelným množstvím vlasů, ale bylo jasné, že tenhle porost není jeho. Vlasy si nechal přidělat stejnou metodou jako třeba Osmany Laffita.

"Spousta lidí se mě na to ptala, tohle číro je opravdu moje. Jsem hrozně rád, že to je nová image. Je to k nové desce, cítím se v tom dobře, jsem nadšený. Trošku to trvalo, než to dorostlo. Akorát je hrozný se o to starat," snažil se nás přesvědčit Sámer o tom, že jde opravdu o jeho vlasy.

V oblasti kolem čela bylo ale na kůži vidět, že jsou dílem šikovného plastického chirurga. "Lepidlo to není, je to maximálně gel. Lepidlo to není stoprocentně. Tancuju v tom, chodím plavat, dnes jsem byl v kadeřnictví, kde mi to myli a stříhali," trvá si na svém zpěvák.

Nakonec ale připustil, že jeho vlasy nejsou tak úplně dílem přírody. "Je to změna, sundal jsem čepky, je to nová image. Spousta lidí se vylepšuje, tak proč ne. Je to dobré a správné. Hlavní je, aby se člověk dobře cítil. A já jsem úplně jinej člověk, mám novou energii, mám pocit, že se všechno mění, a mě to hrozně baví," uzavřel zpěvák. Ať je to jakkoli, Sámerovi změna prospěla a sekne mu to.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám