Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmadvacetiletá hollywoodská zrzečka Lindsay Lohan (37) inklinuje k módě dlouhodobě, a tak není velkým překvapením, že se do ní snaží zapojit aktivněji než pouze jako občasná modelka. Aktuálně tak Lindsay spojila své slavné jméno se značkou Civil Clothing a během několika dní odstartuje prodej její řady s převážně pánskou módou s názvem My Addiction (Moje závislost).

Zda má jít o závislost na módě, či odkazuje na její v minulosti hojně medializovaný boj s alkoholem a drogami, zůstává otázkou, na kterou si může odpovědět každý podle libosti. Lindsay ke své kolekci, kde vedou kromě černé s bílou i nápisy jako Lohan, Regime, Civil či číslice 86 (rok hereččina narození), nafotila kampaň. Zájemci zde najdou trička, ponožky nebo čepice a kulichy. K dostání bude podle serveru TMZ na internetu od 12. prosince s cenami začínajícími na $29.95 (670 korun).

Ani herectví však Lindsay při všech svých aktivitách nepověsila na hřebík. Jen příští rok se má objevit v hlavní roli hned ve třech snímcích: Life Travelers, Six Gun Dead a Soul Carriers.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám