Hlavní obsah
Článek

Menzelovi mají za sebou akční cestovatelské období. Známý režisér Jiří Menzel (†82) se svou manželkou vyrazili do Paříže ukázat město světel své pětileté dceři Aničce.

„Já jsem byla v Paříži poněkolikáté, ale s Aničkou jsme ji navštívili poprvé. Zažili jsme spoustu dobrodružství, navštívili jsme Eiffelovku, zásadní památky, no prostě jsme si to užili," zasněně vzpomíná na týdenní výlet Olga Menzelová (46).

Pobyt v zemi galského kohouta ale nebyl stoprocentně pozitivní. „Něco hrůzostrašného jsem zažila v Disneylandu. V Americe jsme ho totiž nestihli navštívit, a tak jsme to chtěli dohnat ve Francii. Bylo to hodně drahé, na každou atrakci jsme čekali tři čtvrtě hodiny, bylo tam obrovské množství lidí. Už nikdy bych se tam nevydala," popisuje své zklamání producentka.

Jiří Menzel se s dcerou do Disneylandu velmi těšil, protože ho dvakrát navštívil v Kalifornii, ale z francouzské pobočky byla rodina zklamaná. „Jirka to vydržel bezvadně, Anča to zase tak nevnímala a já se na to pokusím zapomenout," krčí rameny Olga Menzelová.

Související témata:
Disneyland

Reklama

Další články

Načítám