Hlavní obsah
Článek

Andreu Kerestešovou (39) moc často v prvoplánově sexy šatech nepotkáváme, není to tak úplně její styl. V rámci své profese ale musí oblékat různé ‚uniformy‘ a jednou z nich byly i šaty světlounké barvy, ve kterých krásně vynikly linie jejího těla.

Kostymérky ji takhle vyšňořily na její moderátorskou premiéru v pořadu na principu skryté kamery Překvápko!, v němž se známí herci, zpěváci nebo sportovci budou převlékat za představitele různých profesí a vyrážet takto mezi lidi. Takže se vám může stát, že příště vás v restauraci obslouží třeba známá herečka.

Kolegou Kerestešové bude herec Martin Dejdar (59). „Martin je skvělý, úžasný profesionál, svými zkušenostmi mi při společném moderování moc pomáhal. Hosty – různé herce, zpěváky, sportovce jsme si zvali do studia a oni nám povídali o tom, jak se cítili ve svých rolích. Měli spoustu vtipných zážitků, hodně jsme se společně nasmáli,“ uvedla Andrea a Martin jí kompliment vrátil. „Spolumoderování s Andreou bylo moc příjemné,“ pochválil herečku.

V prvním dílu, který se bude vysílat v sobotu večer na Primě, se diváci setkají třeba s Václavem Vydrou nebo Rudou z Ostravy.

Předlohou pořadu je americký originál uvedený pod názvem I Get That a Lot. V USA v show mimo jiné účinkovali modelka Heidi Klum, zpěvačka LeAnn Rimes, herečka Jessica Simpson, rapper Snoop Dogg nebo modelka a herečka Pamela Anderson.

Reklama

Další články

Načítám