Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hereček, které se úspěšně vrhly před filmovou kameru po kariéře v modelingu, je i tato okouzlující dáma, které se stárnutí zatím vyhýbá obloukem. Rene Russo si jistě dobře pamatují všichni fandové filmové série Smrtonosná zbraň. Půvabům zpočátku nekompromisní seržantky podlehl i věčný sukničkář Mel Gibson. Ve skutečnosti si ale její srdce získal režisér a spisovatel Dan Gilroy, za nějž je rodilá Kaliforňanka provdaná už úctyhodných 22 let.

S manželem se Russo objevila rovněž v pondělí na předávání cen nezávislých filmů Gotham v New Yorku. Ruku v ruce kráčeli po červeném koberci v tamější Cipriani Wall Street, kde podporovali drama Slídil (Nightcrawler), které Gilroy režíroval a rovněž k němu napsal scénář. Russo v něm pro změnu hraje po boku Jakea Gyllenhaala.

Herečka známá rovněž ze snímků První liga, S nasazením života, Smrtící epidemie, Výkupné či Thor v sobě minulou profesi nezapře. I se šesti křížky na krku je velmi útlá a nechybí jí ani cit pro módu.

Reklama

Další články

Načítám