Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Mirek Hrabě se v létě po tříletém vztahu rozešel s přítelkyní Miriam. Modelka byla závislá na prášcích a alkoholu. Na přelomu roku ji měli okrást a znásilnit ve Spojených státech, poté se léčila na psychiatrii z alkoholismu. Vztah s hercem problémy nepřežil.

"Jsme s Miriam přátelé, vždycky to bude můj blízký člověk, náš vztah je pořád fajn. Závislost nebyla důvodem rozchodu, bylo to pro oba hodně náročné období a bylo to logické vyústění. Šli jsme oba svojí cestou, abychom nabrali novou sílu do dalšího života," řekl Super.cz Hrabě.

Novou lásku zatím nemá. "Mám se dobře, mám hodně práce, čas zaháním sportem a prací. Partnerku nemám, mám období regenerace. Nikoho nehledám, užívám si samotu a je to fajn," říká. A jak by měla případná partnerka vypadat? "Je to individuální, dotyčná musí mít podobný smysl pro humor, být tolerantní a musí mě zaujmout. Když bude fungovat chemie, tak to bude bezvadný," dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám