Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Verešová jako jediná na festivalu ve Varech ovládla svým šarmem všechny večírky. V nádherných šatech protancovala nejedny střevíce a sama přiznala, že tentokrát si užila především bujaré bary než filmové Vary. "Panáčky tentokrát asi převažovaly. Filmy jsme ale také stihli. S manželem jsme si to tentokrát opravdu moc užili. Byl to festival skvělých zážitků," řekla Super.cz Andrea.

Do Karlových Varů si přivezla jeden kufr a dva vaky se společenskými šaty a několikatery koktejlky. "Kdybych si vzala jedny šaty dvakrát, to bych to v módní policii zase schytala," usmívala se Andrea.

Na závěrečný večírek si oblékla nádherné šaty návrhářky Camily Solomon. "Původně jsme dnes už měli být doma, ale nakonec jsme přeci jen zůstali.  Zítřek bude platit mým dětičkám a hlavně Vannesce, která slaví narozeniny," dodala Verešová.

Bujaré bary si užily také kamarádky Halina Pawlovská a Yvetta Hlaváčová. "Bujaré bary, všechno mi vzaly. Moc jsem nespala a užívala si," smála se plavkyně. "Docela jsem ráda, že už zítra odjíždíme. Asi bych jako první odpadla a to by byla potupa," přiznala.

Aleš Háma byl na rybách a závěrečný mejdan byl prvním, který navštívil. "S Jakubem Wehrenbergem si to chceme užít. Český šoubyznys si zaslouží ještě jednu dvojici. Ne jen Pavla s Janisem," dodal se svým pověstným humorem Háma.

Bujaré bary a hodně filmů.

Reklama

Další články

Načítám