Hlavní obsah
Článek

Myslela si, že mít dítě je brnkačka. "Říkala jsem si, že když ho mají všichni, tak to musí být pohoda. Ale není, nedokážu si představit, že bych měla v dohledné době druhé," je z mateřství zmožená manželka Jiřího Pomeje (†54) Andrea.

Ono není divu. Vedle péče o dceru Aničku toho totiž musí na rozdíl od manžela zvládnout mnohem víc. "Je toho opravdu hodně. Vedu firmu, toho je fakt dost, měli jsme koncert Michala Davida (63) v Lounech a začala jsem dělat dýdžejku, čemuž se věnuju absolutně naplno a hrozně mě to baví," vypočítala Andrea.

"K muzice jsem inklinovala vždycky. Teď jsem měla příležitost hrát v Thajsku, říkala jsem, že v Česku, protože toho mám hodně okolo, hrát nebudu, ale pár nabídek jsem vzala. Plný mám hlavně leden," upřesnila.

"A v únoru zase frčíme do Thajska, kde máme objednané dvě Full Moon Párty, a to je mazec. Dostala jsem se k tomu shodou různých okolností. Náhodou jsme se potkali s lidmi, kteří to pořádají, já měla možnost si tam zahrát, a protože hraju australský styl a tam je Australanů hodně, tak je to oblíbené. A výhodou bylo i to, že jsem holka. To je trochu díra na trhu," dodala.

Dceru do zahraničí ještě nebere. "Malou necháváme tady, ještě nikde jsme s ní nebyli, protože se s ní bojím cestovat. Chceme začít pomalu, takže bychom v červnu zkusili třeba dvouhodinový let, abychom viděli, jak to zvládne. Thajsko totiž vypadá, že by mohlo být pravidelné a nechci ji tady nechávat," uzavřela s tím, že v září už by ráda do Thajska odletěla s Aničkou.

Reklama

Další články

Načítám