Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá porotkyně filmového festivalu v Karlových Varech, herečka Sibel Kekilli (31) vzbudila na zakončení filmového svátku pořádný rozruch. Poté, co se provalila její pornominulosti, stala se jednou z hvězd festivalu. Na internetu díky své bohaté filmotéce má tolik fanoušků jako řada amerických star.

Do hotelu Thermal ji k červenému koberci přivezla na zakončení luxusní limuzína hned po prezidentovi festivalu Jiřímu Bartoškovi s chotí , Livii Klausové a zahraniční hvězdě festivalu, americkém herci Johnu Turturrovi. Nádherná brunetka Sibel sklidila obrovský aplaus. Zatímco všichni vzhledem k její veselé minulosti čekali odvážný model, Sibel zvolila černé šaty, které jen decentně odhalovaly její raménko a obepínaly její prvotřídní tělo. ¨

Nejodvážnější šaty zvolila Zuzana Stivínová. Herečka, která již tři roky žije v Americe, zvolila hnědé šaty s průhledným síťovým spodkem, který ukázal její přednosti.

Rozloučení s 46. filmovým festivalem si opět nenechala ujít Andrea Verešová. Přestože se včera dušovala, že dnes již odjíždí domů, protože bude slavit narozeniny dcery Vanessy, nakonec si to s manželem rozmysleli a narozeniny odložily.

"Kryštof Mucha nás ještě přemluvil, že tady nemůžeme chybět. Tak budeme s Vanesskou slavit zítra. Moc si to s dětičkami užijeme a dceruška určitě o nic nepřijde," dodala krásná Verešová, která tentokrát oblékla šaty návrhářky Camily Solomon.

Závěru festivalu si nenechali ujít také Olga Lounová, Halina Pawlovská, Yvetta Hlaváčová, Lucie Šoralová s Ondřejem Soukupem, Eliška Kaplicky a další hvězdy. Překvapením byl příjezd Davida Morseho, který před pár dny Karlovy Vary opustil a dnes přiletěl zpět. A to jen kvůli tomu, aby přebral cenu za nejlepší mužský herecký výkon.

Reklama

Další články

Načítám