Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V posteli trávíme nezanedbatelnou část svého života. A v zimě tam trávíme ještě více času, když nás sychravé počasí zažene do peřin. A pokud si chcete zimní lenošení užít, převlékněte svou postel do nového kabátku. Do kabátku z revolučního bambusového vlákna!

Bambusové povlečení: Láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bambusového vlákna nabízí oproti bavlně 3x vyšší savost tělesné vlhkosti. Nehromadí se v něm roztoči a mikroorganismy, je antibakteriální a hypoalergenní. Zároveň je velmi jemné, hebké a bezvadně vyhovuje i citlivé pokožce. A jako bonus se dobře žehlí! Podívejte se na motivy a designy, ve kterých lze toto povlečení pořídit. A třeba se můžete nechat inspirovat ke koupi vánočního dárečku – luxusní povlečení se bude pod stromečkem krásně vyjímat.

Pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jemné zelenkavé odstíny, něžné květiny a neopakovatelná jemnost. To jsou atributy, které u povlečení ocení každá romantická duše. V povlečení Florida se usíná jako na obláčku a nezdají se v něm jiné než krásné sny! Povlečení z bambusového vlákna je měkké, hebké a skvěle saje – kdo ho jednou vyzkouší, už zkrátka nechce jiné!

Pro milovníky jednoduchosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přirozený lesk bambusového vlákna nejlépe vynikne na povlečení Orya. Hřejivý hnědý odstín doplněný decentním motivem v krémové barvě působí na první pohled velmi elegantně. Potěší každého, kdo má rád jednoduché linie a nadčasovou eleganci.

S vůní orientu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zemité a teplé barvy a orientální motivy tvoří harmonickou kombinaci, která vnese do každé místnosti atmosféru dalekého orientu. Luxusní vzhled bambusového vlákna je třešinkou na dortu, která činí z povlečení Luna vskutku netradiční kousek. Zamiluje si ho každý, kdo chce vnést do svého domova harmonii a pohodu.

V netradičním provedení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílá barva, geometrické tvary a rostlinné motivy – to jsou tři stálice ložnicových trendů. Co když se ale spojí dohromady? Vznikne netradiční celek, který zaujme na první pohled a dá vaší ložnici zcela nový vzhled. Hebkost a jemnost bambusového vlákna dotváří celkový dojem z tohoto neotřelého povlečení.

Další články

Načítám