Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnoha lidem se ve spojitosti s dcerou Kateřiny Neumannové vybaví situace, kdy malá Lucka vběhla mámě do náruče jen pár okamžiků poté, co si naše nejznámější běžkyně na lyžích v Turíně vybojovala zlatou olympijskou medaili. To už je ale osm let a z Lucky se za tu dobu stala slečna. Společně s mámou zapózovala pro charitativní kalendář benefičního projektu POWER OF BREATH 2015. Autorkami nápadu a celého projektu jsou Veronika Poláková a modelka Kateřina Votavová.

„Výtěžek jde na dětskou onkologii v Českých Budějovicích a jsme rády, že se nám opět podařilo získat přední české sportovní osobnosti, a jim patří obrovský dík za to, že do toho s námi šly. Ústřední téma je vnitřní síla člověka vybízející k vůli bojovat. Mobilizovat síly nám často pomáhají ti nejmenší. My všichni, kteří jsme se na kalendáři podíleli, doufáme, že budeme moci tuto podporu vrátit dětem, kterým vstoupilo do života závažné onemocnění,“ říkají svorně.

Na dalších fotkách kalendáře můžete najít třeba fotbalistu Jana Kollera, hokejistu Jakuba Kováře, bruslaře Tomáše Vernera, skokana na lyžích Jana Maturu a další.

Slavnostní křest kalendáře a dražba jednoho z nich se uskuteční 11. prosince v Českých Budějovicích.

Reklama

Další články

Načítám