Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak tohle se vdovci po Ivetě Bartošové (†48) líbit nebude! Super.cz hovořil s jeho bývalým kamarádem číslo jedna Stanislavem Lysým, který byl po smrti zpěvačky pravou rukou Josefa Rychtáře (65). Proč s ním skončil? „Zmrzačil mě a nesplnil nic z toho, co slíbil,“ tvrdí.

„Snaží se teď samozřejmě tvrdit, že mě vyrazil, ale to není pravda. Dělal jsem mu prakticky Ukrajince za jídlo, vodu a cigarety. Naivně jsem věřil jeho slibům, které mi loni dal po jím zaviněné autonehodě, při níž mě doživotně zmrzačil. Měl jsem rozdrcenou nohu, zničenou paži a poškozená záda. Nějak jsem se dal dohromady, ale fit už nikdy nebudu. A Josef Rychtář se zapřísahal, jak se o mě postará. Sliboval mi měsíční rentu, nebo jednorázové vysoké finanční vyrovnání. Šlo ale o plané sliby. Nic z toho nedodržel,“ řekl Super.cz Lysý.

Super.cz tedy asi odhadoval správně, že se ho vdovec snaží držet dál od zájmu orgánů činných v trestním řízení, které Rychtáře poslaly k soudu za ublížení na zdraví, a proto se snažily svědka dohnat a získat informace o jeho zdravotním stavu. Z toho důvodu si ho pán uren patrně hýčkal u sebe, aby proti němu nemluvil.

„Rozhodl jsem se, že až bude ve Vsetíně soudní jednání, že tam pojedu. Už jsem je informoval o své adrese, aby mě obeslali. Řeknu všechno, ten člověk pro mě už skončil,“ dodal bývalý zvukař Ivety.

Reklama

Další články

Načítám