Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předem připravené nekrology známých osobností se v minulosti už několikrát médiím vymstily, když byly omylem vypuštěny do éteru předčasně. Naposledy na jeden takový doplatil známý americký společenský magazín People. Omylem vydal nekrolog adresovaný herci Kirku Douglasovi, jenž za týden slaví osmadevadesátiny.

Jeden z nejdéle žijících velikánů stříbrného plátna, jehož si pamatujeme například z filmů Šampion, Město iluzí, Spartakus, Žízeň po životě, Along the Great Divine nebo Poslední vlak z Gun Hillu, je rovněž otcem neméně slavného herce Michaela Douglase.

People vydal poslední rozloučení s hercem na svých internetových stránkách o víkendu s dodatkem ‚nevydávat‘ a vynechaným datem hercovy smrti. Magazín se o Douglasovi vyjádřil jako o jednom z velkých jmen stříbrného plátna. Nazval jej rovněž neodolatelným, ale někdy těžko zvladatelným hercem, jenž má na svém kontě 75 filmů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám