Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zapomeňte na hrnečky s andělíčkem a poukázky do obchodů. Letos darujte to, co jim pomůže ke kráse a zdraví! Stěžuje si vaše maminka na špatné trávení či oslabenou imunitu? Není nic snazšího, než jí pod stromeček nadělit přípravek z lékárny se složením na přírodní bázi. Díky tomu nebude její organizmus zatížen další zbytečnou chemií, ale naopak získá vitalitu přirozenou cestou.

Darujte kousek přírody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi oblíbené jsou produkty se sušenou hlívou ústřičnou. Její plodnice je totiž bohatá na vitaminy, nenasycené mastné kyseliny a stopové prvky (selen, železo atd.). Když se navíc zkombinuje se silou tradičních českých bylin, vytvoří složení unikátního doplňku stravy tradiční řady Imunit® Hlíva ústřičná s tradičními českými bylinami. Každá tobolka obsahuje mimo jiné nejvyšší množství sušené tkáně hlívy ústřičné, selen pro udržení přirozené imunity, smetánku pro přirozené trávení nebo třeba ostropestřec pro pročištění organizmu. Navíc je přípravek obohacen o sladkovodní řasu chlorellu, která pomáhá s regenerací buněk v organizmu a přispívá ke správné činnosti srdce.

Super akce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to stále málo? Pak vězte, že Imunit® Hlíva ústřičná s tradičními českými bylinami nyní naleznete ve svých lékárnách v dárkovém balení s kuchařkou receptů našich babiček zcela zdarma! Nemáte čas chodit do lékárny? Nevadí! Uvedený přípravek je k dostání také na e-shopu zlekarny.cz. Při objednávce zadejte kód V14 a poštovné neplatíte! Akce platí do 31. 12. 2014.

Ženy potěší krásnější vlasy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte vhodný dárek pro kamarádku, kolegyni či sestru? Každá žena přece touží po ještě krásnějších, silnějších a zdravějších vlasech, proč tedy své blízké nepotěšit zrovna přípravkem, který jim s tím pomůže? Právě pro tyto účely byl vyvinut jedinečný doplněk stravy Reneval NeoTM, který působí již od 1. týdne pravidelného užívání a jehož složení odpovídá nejnovějším vědeckým poznatkům o výživě a růstu vlasů.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Reneval NeoTM obsahuje unikátní STOP-LOSS-HAIR complex™ tvořený vyváženým množstvím aminokyselin, minerálů, vitamínů, nenasycených kyselin a také extraktů z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Účinné a sofistikované složení Renevalu Neo, obohacené o zinek a biotin, který omezuje vypadávání vlasů, podporuje jejich normální růst a především zvyšuje pevnost vlasů a zabraňuje jejich předčasné lámavosti. Synergické působení všech obsažených látek zajišťuje rychlou účinnost.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Silné složení Renevalu Neo je na přírodní bázi, takže jej mohou užívat těhotné i kojící ženy, kterých se právě problémy s vlasy často týkají. Nyní navíc skvělá nabídka! Reneval Neo™ nyní zakoupíte s 30% slevou a jako dárek navíc poštovné v rámci ČR zdarma. Objednávejte na www.RenevalNEO.cz. Při nákupu nezapomeňte uplatnit váš slevový kód AR14. Nabídka platí do 31. 12. 2014.

Další články

Načítám