Hlavní obsah
Článek

O slavná miminka nebyla letos nouze, ale spousta rodičů si své poklady chrání, a tak některé potomky nejspíš uvidíme až v jejich dospělosti. Naštěstí existují i celebrity, které se dětmi pochlubily záhy po porodu.

K nejslavnějším miminkům roku 2014 patří malý Apollo, jehož v březnu přivedla na svět zpěvačka Gwen Stefani (54) jako svého třetího syna. Jedna z nejkrásnějších čtyřicátnic doma příliš dlouho neodpočívala a pár týdnů po porodu se vrhla na pódia. Se zájmem médií se tak musel vypořádat i Apollo, jehož Gwen kojila na veřejnosti.

Usínat za zpěvu maminky může i River Rose, již porodila vítězka prvního ročníku hudební reality show American Idol Kelly Clarkson. Ta se na sociální síti pochlubila fotkou dcerky, která kromě kulaté tvářičky podědila možná i hudební talent.

Miminkem s nejdražší výbavičkou je bezesporu Sophie, jejíž maminkou je Tamara Ecclestone. Toto dítě si od prvních chvil žije v luxusu díky dědečkovi, který je vlivným bossem F1.

Rodičovských povinností se dočkal i porotce X Factoru Simon Cowell, který se tatínkem stal až ve svých 54 letech. Syna Erica mu porodila Lauren Silverman, do níž se zamiloval v době, kdy byla manželkou jeho kamaráda.

Chcete vidět, jak vypadají děti, jež letos porodily herečky Emily Blunt, Olivia Wilde a Drew Barrymore? Vše najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám