Hlavní obsah
Článek

Herec Benedict Cumberbatch se příští rok stane otcem. Britská hvězda seriálu Sherlock čeká dítě se snoubenkou Sophií Hunter. Dvojice přitom teprve velmi nedávno v deníku The Times oznámila své zásnuby. Osmatřicetiletá hvězda randí s režisérkou teprve od letošního léta, ačkoli se znají už pět let.

Poprvé se potkali v roce 2009 při natáčení filmu Burlesque Fairytales. Tehdy se do sebe ale nezamilovali, trvalo to nějaký čas, než si uvědomili, že spolu chtějí založit rodinu. Režisérka otěhotněla, podle přátel je ve druhém měsíci těhotenství, a Benedict ji proto požádal o ruku.

„Benedict je nadšený. Ona je teprve ve druhém měsíci, takže se to snaží tajit, dokud nezačne druhý trimestr těhotenství. Budou zapírat, že je těhotná, dokud to nebude bezpečné, pak to oznámí. Velmi si hlídají své soukromí. A také se chtějí vzít před narozením dítěte. Oba jsou velmi konzervativní a ctí tradice, nechtějí, aby se dítě narodilo jako nemanželské. Ben dlouho snil o tom, že se usadí a založí rodinu. Jeho sny se naplnily, máme z něj obrovskou radost,“ uvedl Cumberbatchův kamarád exkluzivně pro Showbiz Spy.

Dítě se má narodit příští rok na konci jara či počátku léta. V té době už bude rozhodnuto o tom, zda se Cumberbatch stane držitelem Oscara. Kritici jej totiž díky filmu Kód Enigmy (The Imitation Game) považují za favorita mužské herecké kategorie.

Reklama

Další články

Načítám