Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bára Kozáková je jednou z těch, kteří se objeví v kalendáři Je Prima být spolu...také v roce 2015. Ten se skládá z fotek tváří televize Prima a jejich blízkých a jeho výtěžek pomůže Sdružení SOS dětských vesniček. Kozáková si k focení přizvala sestru Andreu a synovce Davídka.

„Focení se sestrou Andreou a jejím synem Davidem bylo super. Oni nikdy nezklamou. Davídka to baví a sestra mě v tom nikdy nenechá. Máme super vztah a jsme si v něčem dost podobné. Proto volba padla na tyhle dva,“ uvedla Bára, která si je se sestrou podobná nejen povahově, ale rovněž vzhledově. Mají stejné vlasy - dlouhé a tmavé -, rysy v obličeji i postavu. Andrea má ale mezírku mezi zuby.

Před objektiv Ondřeje Pýchy se dále postavili Terezie Kašparovská s dcerou Emou, Tomáš Hauptvogel s přítelkyní Monikou, Klára Doležalová s dcerami Natalií a Miou, Karel Voříšek s neteří Janou a synovcem Štefanem, Gabriela Kratochvílová se sestrou Janou, Roman Šebrle s dětmi Kateřinou a Štěpánem, Sandra Parmová s Michalem Janotkou, Roman Pech s maminkou Vlastou, Ivana Gottová s manželem Karlem a dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií, Petr Vágner se synem Samuelem a bratrem Viktorem a Josef Klíma se psem Ringem.

Reklama

Další články

Načítám