Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani róba v nejsmyslnější součásti celého barevného spektra nespasila herečku Kim Cattrall (58) na nedělní společenské události v Londýně. Červené bylo totiž v jejím podání trochu moc a ve výsledku prokázala hvězdě Sexu ve městě spíš medvědí službu, jelikož si na ní smlsla nejedna mediální módní policie.

Anglicko-kanadská herečka a autorka knih s lechtivou tematikou přijala pozvání na předávání divadelních ocenění London Evening Standard Treatre Awards, které se uskutečnilo v londýnském Palladiu, kde rovněž převzala jednu z cen. Cattrall jako by výběrem oblečení nechtěla nikoho nechat na pochybách, kdo je tady specialistkou na otázky sexu. Po této vlně se ostatně veze už od dob ztvárnění své životní seriálové role Samanthy Jones v Sexu ve městě a ani před šedesátkou se své image nechce vzdát. Hluboký výstřih a koketní pózy toho byly dokonalým důkazem.

Cattrall ale zdaleka nemá na svém hereckém kontě pouze zmiňovaný kultovní seriál. Už v 80. letech si zahrála kadetku Karen Thomson a velkou lásku Mahoneyho v komedii Policejní akademie či v Bezva fintě s Jeanem-Paulem Belmondem.

A ačkoli v seriálu to byla novinářka Carrie Bradshaw, která věděla hodně o sexu, knižní bestseller na toto téma napsala už v roce 2002 se svým manželem Markem Levinsonem právě Kim Cattrall. Nesl název Uspokojení: Umění ženského orgasmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám