Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Moravcová (36) se opět objevila v roli herečky. Po seriálu Dokonalý svět, pohádce V peřině nebo snímku Všiváci si tentokrát zahrála ve filmu Modelky s.r.o. No, zahrála... Vlastně ani hrát nemusela, jak sama říká, role jí byla napsána na tělo.

Nikol jsme potkali ve foyer kina před premiérou a zarazila nás svým outfitem, jemuž vévodila kabelka ve tvaru pejska. A Moravcová dělala, že jde o živého psíka. Takže jsme ji upozornili, že psi do kina obvykle nesmí. "On je hodnej. Je na sedativech, takže bude klidně sedět," prohlásila.

"Říkala jsem si, kam jinam než na premiéru filmu Modelky s.r.o. si vzít tuhle kabelku. Přišlo mi škoda ji nechat doma. Takhle jsem ta správná kikina. Já tam vlastně hraju právě takovou modelku. Ale outfit jsem celkově nechala na mojí stylistce, která mi vždycky oblékne něco, co je sexy, ale zároveň trošku glitrované. Jen ten pejsek byl můj nápad," dodala Nikol.

Na rozdíl od ostatních dívek, jež si ve filmu zahrály modelky, to rozhodně nebyla Nikolina filmová premiéra. "Ale já zase nejsem taková profesionálka jako ony. Ale zase byly hrozně dobře připravené. Já jsem tady měla premiéru na červeném koberci před rokem. Akorát si myslím, že tahle role je mi psaná přesně na tělo. Tak doufám, že jich bude ještě víc. Nemyslím si o sobě, že jsem dobrá herečka, která může hrát nějaký charakter. Tak doufám, že rolí hloupých modelek, které mohu skvěle ztvárnit, bude víc," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám