Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Radek Štěpánek měl již tento týden odletět do Ameriky připravovat se na novou sezónu, ale kvůli zranění se odlet odkládá. "Pořád mě trápí má záda, už jsem byl zpátky v tréninku, ale zase se ozvalo něco jiného. Nemělo by to být nic vážného, v pondělí nebo v úterý budu chytřejší," řekl Super.cz Radek, který je v první šedesátce nejstarším tenistou.

A stále zvládá porážet nejlepší světové hráče. "Nedávám si žádné časové mety, kdy chci skončit. Chci hrát do doby, kdy mě to bude bavit a budu se moct rovnat s těmi nejlepšími. Hlavní je, aby drželo zdraví. Můj věk mi připomínají poslední čtyři roky. Pro mě je to jenom číslo," vysvětluje Štěpánek.

Radek měl poslední roky vztahy jen se slavnými tenistkami. Chodil s Martinou Hingisovou, vzal si Nicole Vaidišovou, kterou opustil kvůli Petře Kvitové. Momentálně po jeho boku ale žádná tenistka není. Přítelkyni nemám," prozradil Štěpánek. Sám by si rodinu už přál, ale zatím není s kým, a navíc je stále tenistou na plný úvazek. "Nechtěl bych být táta na Skypu, chtěl bych vidět, jak moje dítě vyrůstá," dodal Štěpánek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám