Hlavní obsah
Článek

Po smrti Ivety Bartošové (†48) se její manžel Josef Rychtář (65) dozvěděl pro sebe dost nemilou věc. Jeho žena před ním měla tajnosti. Úplnou náhodou totiž zjistil, že kromě oficiálního mobilu, jehož číslo měl celý šoubyznys, používala ještě jednu SIM kartu. S kým přes ni komunikovala?

„Policie si po smrti Ivety vzala její mobil, ale byl vybitý, Josefa Rychtáře proto požádala, jestli by se nezkusil podívat po PIN kódu pro jeho aktivaci. A když ho hledal, našel ještě druhou SIM kartu, na níž zezadu bylo napsané JÁ TAJNÉ. Byl z toho překvapený,“ řekl Super.cz Stanislav Lysý, dlouhodobý důvěrník vdovce, s nímž se nerozešel úplně v dobrém.

Telefonovala přes tajné číslo s lidmi, o jejichž existenci neměl mít její muž tušení? Kdo ví, pravdu se už asi jen tak nedozvíme. Každopádně kromě oficiálního přístroje druhý náhradní Rychtář nenašel, a tak je možné, že obě SIM karty střídala jen v jednom. A právě to by mohlo vysvětlovat, proč Rychtář prý v mobilu své ženy nemohl najít údajné telefonáty jejích kamarádů, jimž se před smrtí měla svěřovat o tom, že chce od Rychtáře odejít. Ve výpisu hovorů od operátora zkrátka nemohly být.

„Josef měl tehdy jiné starosti. Přede mnou s tou nalezenou kartou dál nic nedělal. Jestli se do ní zkoušel dostat v noci, když jsem spal, nevím, ale pochybuju o tom. Věřím, že si na něj Iveta stěžovala, ale na jeho obranu musím říct, že to mohlo být hlavně kvůli tomu, že jí chtěl odpírat alkohol a prášky. A takový člověk pro ni byl nepřítel,“ dodal Lysý.

Reklama

Další články

Načítám