Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zaplněná aréna v pražských Holešovicích vzpomínala na nedávno zesnulého Petra Hapku (†70)! Čtrnáct tisíc lidí si spolu s Danielem Landou (55) na jednom z jeho šesti svolávacích koncertů na obří vystoupení příští rok v září pro sto tisíc lidí zazpívalo na počest skladatele píseň Tajemství, v níž jsou slova o schodech do nebe a hvězdách!

„Tohle je pro tebe, Petře! Díky za všechno!“ zvolal zpěvák z pódia a pak s fanoušky Hapkovi zazpíval. Pro Hapku s Horáčkem před lety nazpíval dvě dnes tak aktuální písničky, Díkůvzdání a Otevřete okno, aby duše mohla ven, a nedávno zesnulý muzikantský bohém pro něj hodně znamenal.

Diváci se dočkali ale i dalších hitů Landy, včetně Valčíku, Touhy nebo Cesty. Spolu s Noidem taky představili společný duet, rockový song o válce a o boji.

Koncert na příští rok, který má pokořit všechny historické rekordy (Landa si návštěvností vystoupení nyní ověřil, že i přes přerušení kariéry jsou mu fanoušci věrní), už je v přípravách, proběhnout by měl na letišti v Letňanech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám