Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) se v poslední době stále více naváží do krásné Andrey Verešové (43). Nejdříve si drsně rýpla do zlatých rovnátek slovenské krásky, nyní na festivalu v Karlových Varech v jedné televizi narážela na to, že má slovenská modelka sebou asi 25 kufrů a předvádí se s oblečením.

Verešové došla trpělivost a poprvé promluvila o Krainové. "Simoně musím ale hrozně ležet v žaludku. Je mi jí líto, " řekla Super.cz Verešová. "Znám většinu žen, které mateřství a těhotenství změní a jsou z nich pohodové a štastné osůbky. Bohužel Simona je jeden z mála příkladů, že těhotenství a mateřství může napadnout mozek," říká Andrea a pokračuje se vzkazem pro českou topmodelku.

"Simonko, je mi tě strašně líto. Už ti táhne na čtyřicítku, věřím, že to je náročné. Můžeš mi políbit můj krásný zadek. Byla jsi kdysi velmi zlaté děvče a já věřím, že jednou se to zase vrátí a ten mateřský splín tě přejde," usmívá se Andrea a dodává.

"K těm kurfům a šatům bych upřesnila, že mám sebou jeden kufr a dva vaky se čtyřmi společenskými šaty a patery koktejlky. Jsme tu celý festival a denně máme miminálně jednu společenskou akci. Těžko bych mohla dorazit s teplákama a mikinou," dodala Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám