Hlavní obsah
Článek

Majitel tří Zlatých slavíků a nepřehlédnutelné mužské výbavy měl vždy davy obdivovatelek, ale už přes 30 let žije s manželkou Jiřinou, s níž se seznámil ještě předtím, než se stal hvězdou populární hudby.

Dalibor Janda (71) patří k hudebním legendám a dodnes figuruje v první desítce ankety Český slavík. Teď se v myšlenkách vrátil do roku 1980, kdy žil na ubytovně, kde poznal svou osudovou ženu. „Zabočila a šla na záchod, tak jsem tam vběhnul taky, a od té doby jsme spolu. Nikdo tam tehdy nebyl,“ zavzpomíná Dalibor v dnešním Top Star magazínu přímo na místě, kde došlo k jeho sblížení s Jiřinou.

Ta se nejprve pohoršovala nad tím, že Dalibor intimnosti z jejich soukromí zveřejňuje, ale poté popsala, čím ji tehdy zaujal: „Měla jsem pocit, že je jiný. Oproti klukům, co jsem znala, to byl muž činu.“

Jiřina tehdy netušila, že se z jejího muže stane hudební hvězda první velikosti, jíž se fanynky pohrnou do šatny, ale jejich manželství popularitou Dalibora neutrpělo. Zpěvák tehdy dostával 200 dopisů měsíčně, v nichž jej fanynky nutily k rozvodu, ale s Jiřinou je šťastný i po déle jak třicetiletém soužití.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám