Hlavní obsah
Článek

S Dagmar Havlovou (71) jsme se tentokrát setkali u příležitosti křtu kalendáře s fotografiemi její herecké kolegyně Dany Morávkové (52). Proto nás zajímalo, zda se někdy dočkáme i jejích snímků. Dostává podobné nabídky a přijímá je?

"Já jsem neustále oslovovaná, abych fotila nějaké charitativní kalendáře, ale vždy mne oslovují v termínu, kdy nemám čas. Třeba před Vánocemi, kdy to není možné. Teď jsem ale fotila snímky pro jeden časopis právě s Alžbětou Jungrovou, která fotila Danu. Je úžasná fotografka a člověk je s ní uvolněný," řekla Super.cz Havlová.

"Určitě bych ale nefotila žádný propagační kalendář, jako byl ten Danin pro kosmetickou firmu. Ráda bych spolupracovala s Chantal Poullain nebo s Jitkou Čvančarovou (46). Ale ony na to mají třeba týden, kdy já mám už měsíce zaplněný program a přece jen to vyžaduje nějakou přípravu, účes, make-up a tak dál. Není to jen o tom vyfotit pár fotek a na shledanou," vysvětlila.

"Teď 5. prosince budeme mít v Pražské křižovatce, v kostele svaté Anny, náš vlastní večer, tradiční mikulášský bazar, a tam svoláváme asi dvanáct nebo třináct nadací. A už v září obvolávám umělce, kteří budou zpívat koledy, a v říjnu posílám pozvánky," jde příkladem Havlová.

Reklama

Další články

Načítám