Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Voxel má dvojnásobný důvod k radosti. Před měsícem se mu narodil syn Vašek a v sobotu získal Českého slavíka jako Hvězda internetu. "Miminko bylo neplánované, ale chtěné. Jsem za to hrozně rád, malý Vašek je úžasný," řekl Super.cz mladičký dvaadvacetiletý otec.

Práci s rodičovstvím prý zvládá výborně. "Záleží, jak si to člověk sám v sobě nastaví. Jezdím koncerty, snažím se být se ženou a Venouškem. Mohl jsem si vybrat. Buď se trápit, nebo to přijmout a užívat si to. Já si to užívám úplně maximálně," vysvětluje Voxel, který se muzikou už obstojně živí a přerušil kvůli tomu i studium.

Plínky jsou drahý, musím makat. Doufám, že to bude pokračovat. Baví mě to, naplňuje. Skončil jsem se školou, abych se muzice mohl věnovat naplno. Do toho chci být terapeutem jedné metody. Jsem tady jenom jednou a budu dělat radost hlavně sobě. Když já budu mít radost, tak budou mít radost i ti lidé kolem," dodal Voxel, vlastním jménem Václav Lebeda.

Reklama

Další články

Načítám