Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá nejlepší česká tenistka Lucie Šafářová (37) předávala cenu na Českém slavíkovi a kvůli večeru poprvé v životě oblékla dlouhé večerní šaty. Lucii jsme zvyklí spíše vídat na kurtech v kratičké sukénce.

"Je to krásná příležitost se obléknout do róby, je to příjemná změna. Šaty jsou od mladého brněnského návrháře Miroslava Knota, zůstala jsem věrná rodnému Brnu," prozradila Lucie. "Takovou róbu mám poprvé, většinou nosím na různé příležitosti koktejlové šaty. Cítím se příjemně, doufám, že mě žádné zakopnutí nečeká," usmívala se 16. nejlepší tenistka světa.

Lucie dorazila i na párty do hotelu Ambassador, již v pět hodin ráno ale frčela na ruzyňské letiště. "Ráno v sedm hodin odlétám na Floridu, kde se budu měsíc připravovat na novou sezónu. Nějakou skleničku si určitě dám, uvidíme, jak se bude večer vyvíjet, jestli půjdu vůbec spát," vysvětlila Šafářová, která je momentálně nezadaná.

"Partnera už nemám, do Ameriky jedu sama s mámou. Jsem ale naprosto v pohodě, soustředím se na tenis," dodala semifinalistka letošního Wimbledonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám