Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zamlada takový fešák rozhodně nebyl. Ale čím je starší, tím charizmatičtěji působí. Herce Jana Kanyzu jsme už dlouho ve společnosti nepotkali. Vyhýbal se jí zvláště po nepříjemné aféře, kdy byl obviněn ze spolupráce s tajnou policií.

Dokonce uvažoval, že úplně sekne s herectvím. Nějaký čas strávil ve Francii a věnoval se své druhé profesi, malování. Na televizní obrazovky se sice vrátil v postavě ředitele v seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale vypadalo to, že na prkna, která znamenají svět, úplně zanevřel.

To se prolomilo až nyní, když se účastnil závěrečného večera charitativního projektu Movember na podporu prevence rakoviny prostaty. Po letech vstoupil na jeviště, kam jej pozvali pánové Miloš Ondráček a Roman Pokorný.

A jak jsme zaslechli v kuloárech, nebylo to naposledy. S ředitelem Divadla Kalich Michalem Kocourkem, kde akce probíhala, se po skončení představení a oholení knírů zavřeli do kanceláře a probírali, zda by se pro herce nenašla nějaká hra, která by se dala v Kalichu hrát.

Chtěli byste Jana Kanyzu zase vidět na jevišti?
Ano, rozhodně, je skvělý herec
91,1 %
Proč ne...
2,1 %
Vlastně jsem si ani nevšiml/a, že nehraje
4,5 %
Ani ne, nemám ho rád/a
2,3 %
Celkem hlasovalo 12198 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám