Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden prosákla do médií informace, že zpěvačka Lucie Vondráčková (44) čeká druhého potomka. Těhotenství byl také důvod, proč si do Prahy nepřiletěla z Kanady převzít Stříbrného slavíka. Sama zpěvačka ale zatím jiný stav nepotvrdila.

„Lucie už před měsícem avizovala, že letos se bohužel udílení cen osobně nezúčastní. Do Čech se vrátí až v únoru, kdy přiletí pokřtít dvojalbum duetů, které je momentálně v prodeji, a fanoušci na něm najdou mimo jiné novinkový duet s Karlem Gottem. Spekulace ohledně případného těhotenství zatím nevyvrátila, ani nepotvrdila,“ zní ze zpěvaččina managementu.

Ona sama fanouškům poslala vzkaz, v němž poděkovala za jejich podporu během hlasování do Slavíků a potvrdila únorový termín příletu. „Děkuju všem za nádherného dalšího Slavíka, mám ohromnou radost, ale přiletět si pro něj budu moct až za dva měsíce,“ vzkázala Lucka z Kanady. Sladké tajemství si ale drží dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám