Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou módní show Praha dlouho nezažila. V rámci desátého ročníku charitativního galavečera Fashion For Kids byl zlatým hřebem hudebního programu sice kanadský rocker Bryan Adams, během přehlídky, kterou měl na starost kreativní ředitel italského časopisu Vogue L´Uomo Robert Rabensteiner, ale kralovala Karolína Kurková (40).

Italům se podařilo vyladit nejen scénu Smetanovy síně do stylu Velkého Gatsbyho, ale šest desítek modelů a modelek obléklo šaty ve stylu dvacátých let od světových i českých návrhářů. Mezi prvními nakráčela na scénu právě Kurková, která zcela vystihla svou roli a s dlouhou cigaretovou špičkou a krasavcem po boku se předváděla jako zhýralá kráska z vysoké společnosti. Majitelka jedněch z nejdelších nohou na světě českému publiku předvedla, jak se má správně chodit po mole.

Obstojně jí v ladné chůzi a ve vyzývavých pohybech konkurovala až Tereza Maxová, která vyšla na samotný závěr přehlídky po boku toho stejného mládence.

Reklama

Další články

Načítám